Internationalt samarbejde

8. og 9. klasse på Bogø Kostskole er i løbet af skoleåret på en 5-dages udvekslingsrejse til en af de udenlandske skoler, som vi samarbejder med. Vi har i øjeblikket et samarbejde med en skole fra Holland. Hvis du går i en x-klasse, bliver du privat indkvarteret og har alle 5 dage undervisning på den hollandske skole sammen med de hollandske elever. Hvis du går i en y-klasse, bor du sammen med dine klassekammerater på et vandrehjem og har workshops på den hollandske skole.

Før udvekslingsrejsen laver 8. og 9. klasse fælles projekter med eleverne fra de udenlandske skoler på internettet. Det internationale samarbejde giver dig mulighed for at både tale og skrive engelsk og opleve en anden måde at gå i skole på.