Sagsbehandler

Vi optager elever i 6.– 10. klasse, der har behov for et miljøskift af enten skolemæssige, familiemæssige eller andre sociale årsager.

Vi optager normaltbegavede elever. Undervisningen sigter mod folkeskolens afgangsprøver FSA efter 9. klasse og 10.-klasses-prøven FS10 eller FSA igen efter 10. klasse.

Vi prioriterer

• uddannelse og mønsterbrydning gennem udvikling af de personlige og sociale kompetencer.

Vi har

• et inkluderende skoleforløb, hvor kosteleverne indgår i normalklasse og har tilbud om lektiehjælp.
  • et særligt indslusningsforløb med individuel testning og handleplan og en tæt opfølgning af vores specialcenter på den enkelte elevs faglige progression og udfordringer.
  • et miljø i vores boenheder, som er præget af ro, tryghed og lov til at være børn.
  • et miljø, som ruster til ungdomsuddannelser og et selvstændigt liv efter endt skoleophold.

Vi giver

• oplevelser ud over det sædvanlige, herunder internationalt samarbejde, skitur og sommerskoletilbud.
  • mulighed for at være på skolen i alle weekender, men ikke i ferier.
  • helhed og kontinuitet i alle sammenhænge af elevens hverdag.