Kerneydelser

• Vi giver vores elever ro, tryghed og lov til at være børn, samtidig med at de bliver fastholdt og hjulpet i et struktureret læringsmiljø.
  • Vi prioriterer uddannelse og udvikling af de sociale kompetencer højt.
  • På vores boafdelinger lægger vi vægt på en tryg, struktureret hverdag med mulighed for tæt, kontinuerlig voksenkontakt. Hvert boafdeling ledes af et afdelingsteam, der har til opgave at sørge for elevernes sociale trivsel.
  • Vores elever er desuden tilknyttet en kontaktlærer, der har særligt fokus på den enkelte.
  • Vi har et normalskolemiljø, hvor dagelever og kostelever er blandet i klasserne. Vi arbejder frem mod folkeskolens 9. og 10. klasse prøver.
  • Vi har et særligt indslusningsforløb med individuel testning og handleplan.
  • Vi har særlige tilbud til de elever, der fagligt ikke er på alderssvarende niveau. Ud over en inklusionslærer på årgangene i 7.- 8. og 9. klasse i fagene dansk, matematik, engelsk og tysk tilbyder vi efter behov et særligt tilrettelagt forløb i vores specialcenter.
  • Vi har daglig lektiehjælp med lærerstøtte.
  • Vi har mange fritidstilbud både i hverdagen og i weekenderne. Vi ønsker at udfordre og udvikle eleverne i fritidslivet både via egne tilbud og ved deltagelse i foreninger og ungdomsskole.
  • Vi har en klar kostpolitik.
  • Vi ser praktiske gøremål f.eks. rengøring og tøjvask som en del af kvalificeringen.
  • Vi har stort fokus på erhvervsvejledning, brobygning, praktikforløb og udskoling til ungdomsuddannelser og botilbud. Madlavning, indkøb og økonomi er en del af udskolingsforløbet i 10. klasse.
  • Vi giver oplevelser ud over det sædvanlige, herunder internationalt samarbejde, skitur og sommerskoletilbud.
  • Vi lægger stor vægt på forældresamarbejdet - vi har altid åbne døre.
  • Vi skaber en sund kombination, hvor menneskelig og faglig udvikling er tæt forbundet til det sociale liv.