Optagelse og økonomi

Vi optager elever efter Servicelovens §52a,1,2 og §52,3,7

Vi optager elever hele året.

Procedure for visitation:

  • Relevante papirer om eleven sendes til skolen (skoleudtalelse, psykologiske tests, relevante oplysninger om hjemmesituationen, børnefaglig undersøgelse (§ 50-undersøgelse) og lignende). 
  • Skolen vurderer, om eleven befinder sig inden for målgruppen.
  • Besøg aftales med Birgitte Damkjær. Eleven, forældre og evt. sagsbehandler eller familierådgiver deltager i besøget.
  • Vi aftaler evt. opstartsdato

Kontakt Birgitte Damkjær og aftal besøg

Telefon:  55 86 74 00

Direkte:  55 86 74 15

Mobil:     21 40 63 10

Besøget varer ca. 2 timer. Der vil ud over rundvisning være en grundig gennemgang af dagligdagen på kostskolen. Vi vil i fællesskab komme rundt om de problemstillinger, der måtte være, og afklare, hvilke forventninger vi har til hinanden i forhold til opholdet.


Pris:

Vores pris for 2018 er samlet 44.500,- kr. pr. mdr. fordelt på opholdsdel 29.600,- kr. pr. mdr. og skoledel 14.900,- kr.pr. mdr. i 12 mdr. incl. sommerskoler.

Indskrivningsgebyr: 8500,- kr. dækker computer, dyne, pude, topmadras, idrætstøj/sko, skoletaske, penalhus, indretning af værelse.

I opholdsbetalingen er indregnet skolebøger, skolematerialer, lejrskole, svømmehal, skolebio/teater, toiletartikler, leje af sengelinned og håndklæder, vask, medicin, kontingent til foreningsaktivitet. Der er endvidere indregnet alle aktiviteter inden for skolens rammer samt materialeforbrug og transport i forbindelse hermed. Endvidere er udgifter til transport med skolens busser i forbindelse med hjemrejseweekender indeholdt i opholdsbetalingen.

Foruden opholdsbetalingen må påregnes udgifter til lommepenge, tøjpenge og rejseudgifter fra skolens busser til hjemadressen.

Skoleåret regnes med hensyn til betaling fra 1. august til 31. juli uden fradrag for ferier. Udmeldelse må ske med varsel af løbende måned + 30 dage. Hvis en elev ikke er udmeldt 1. maj, betragtes det som indmeldelse til det kommende skoleår. Udmeldelse er ikke nødvendig for elever i 10.klasse.
Galleri
Sommerskole
Video