Skole Fritids Ordning

Vores SFO lægger vægt på at skabe et oplevelsesrigt og kreativt rum for børnene. Vi arbejder med 14 dages aktivitetsplaner, hvor der er en aktivitet lagt ind hver dag mellem 13-14.30. Gennem disse aktiviteter giver vi børnene mulighed for at udfolde deres kreativitet og gode oplevelser.

Vi er en lille SFO med 3 voksne og ca. 50 børn. Dette gør at alle kender alle og det er en stor fordel, syntes vi.
SFO telefonen:  40264496.

Priser:

SFO eftermiddagsplads: 1060 x 6 rater - herefter ny ordning,

SFO heldagsplads: 1500 x 6 rater - se nedenstående

SFO-ordningen ændres fra 1. august, så der herefter kun er én betaling, nemlig 1.300 kr. pr. md., som dækker alle skoledage, både morgen og eftermiddag + 1., 2., og 7. uge af sommerferien.

Alle øvrige ferier (efterårsferie uge 42, juleferie, vinterferie uge 7 og påskeferie ) kan der tilkøbes plads for 100 kr. pr. dag. I ferierne gælder, at der skal være mindst 3 elever tilmeldt pr. dag for åbning af SFO.