Hverdagen

Der er 3 faste personaler i SFO`en. En kvinde om morgenen til middagstid og en mand og en kvinde om eftermiddagen.

Morgen:

Dagen starter kl. 6.30, Det er altid den samme person, der tager imod om morgenen. Der tilbydes morgenmad og hygge. Morgenmaden slutter kl. 7.45. Kl. Ca. 7.50 overgår SFO personalen til skoledelen og kan derfra ikke tage imod SFO beskeder. Ring eller skriv beskederne ind til SFO`ens telefon.

Eftermiddag:

”morgen personalet” tager imod de børn, der har fri kl. 11.30. Derefter er der fri leg. Næste personale møder ind klokken 12.15 og vedkomne tager imod de børn, der har fri 12.35. Der er fri leg indtil kl. 13, hvor sidste personale møder ind og dagens aktiviteter begynder. Der er hængt aktivitetsplaner op på SFO tavlen og de kommer på skolens intra. Efter aktiviteter ca. 14.30 er der frugt, brød og vand, som SFOen giver.  Kl. 15 er der mulighed for computer og ellers fri leg i alle vores rum. Kl. 16 er det slut med computer, men fri leg fortsætter til lukketid.

Oplevelser og kreativitet

Vi er en SFO som fokuserer på, at børnene færdes i et oplevelsesrigt og kreativt rum. Vi gør brug af vores muligheder for at bruge gymnastiksal, boldbaner, billedkunstrummet, skolekøkkenet og gode naturområder i aktivitetsplanerne.